Al meer dan 80 jaar uw dakdekker in Groningen, Friesland, Drenthe

Waarom kiezen voor Smid & Hollander Dakbouw?

Sinds 1928 een stabiel begrip

Smid & Hollander Dakbouw is al vanaf 1928 een begrip in bouwend en vastgoedbeherend Nederland. De organisatie staat voor gedegen vakmanschap, gekoppeld aan een optimale prijs-prestatieverhouding. In Nederland neemt Smid & Hollander Dakbouw een unieke positie in voor wat betreft dakexpertise. Wij onderscheiden ons door met eigen vaste medewerkers onze klanten te bedienen. Smid & Hollander Dakbouw is onderdeel van de Icopal groep, de grootste en meest vooraanstaande leverancier en ontwikkelaar van daksystemen in Europa.

Innovatieve dakoplossingen

Wij beschikken over een eigen engineering- en ontwikkelingsafdeling die zorgt voor verantwoorde details en onderbouwde adviezen, zodat u verzekerd bent van hoogstaande kwaliteit en een probleemloze uitvoering.

SERVICE met hoofdletters

Ons eigen service-apparaat, dat 7 dagen per week en 24 uur per dag paraat staat, bestrijkt geheel Noord Nederland. Onze dakdekkers wonen in de gehele noordelijke regio (Groningen, Friesland, Drenthe), waarbij ook de provincie Overijssel en Gelderland bereikbaar zijn. Daarnaast werken wij succesvol samen met collega dakdekkersbedrijven voor een landelijke service zonder zorgen.

Lange levensduur en minimaal onderhoud

Door middel van een gratis inspectie van al uw daken maken wij een vrijblijvend onderhoudsplan, waardoor uw budget maximale zekerheid biedt in waterdichtheid en verwachte levensduur. 
Ook mogelijke innovatieve aanpassingen kunnen leiden tot lagere energiekosten, langere levensduur, milieuverbeteringen en energie-opbrengsten.

Investeren in mensen en continue verbetering

Smid en Hollander Dakbouw BV is VCA* gecertificeerd dakdekkersbedrijf. Daarnaast worden al onze medewerkers regelmatig geschoold in nieuwe materialen, details en veiligheid.

Zekerheid en lage gebruikskosten door middel van ontzorgen

Smid & Hollander Dakbouw adviseert voor ieder dak een onderhoudscontract af te sluiten om de veiligheid en de duurzaamheid van het dak te optimaliseren. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract verplichten wij ons om de dakbedekking éénmaal per jaar te inspecteren en kleine reparaties uit te voeren. De opdrachtgever ontvangt een rapport van onze bevindingen.

    Download brochure

    Bekijk hier onze brochure online
    Brochure smid en hollander dakbouw
    dakdekkersbedrijf in Groningen